اسيدهاي چرب پلي اشباع نشده اُمگا-۶ مي تواند منجر به بروز رفتار تنبلي، بخصوص در زنان، شده و همچنين در بروز ديابت نقش دارد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، يافته هاي محققان دانشگاه بريتيش کلمبيا کانادا نشان مي دهد مصرف بيشتر دانه ها و مغزيجات غني از اُمگا-۶ و روغن هاي گياهي نظير روغن سويا به شکل قابل توجهي موجب افزايش رفتار بي تحرک در دختران نوجوان مي شود.
سانجي گوش، عضو تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «مطالعه ما نشان مي دهد وجود اسيدهاي چرب امگا-۶ در رژيم غذايي ارتباط قوي اي با سبک زندگي بي تحرک در دختران نوجوان و ارتباط ضعيفي با ديابت در بين زنان بزرگسال دارد.»
در اين مطالعه، داده هاي بدست آمده از ۲۱ کشور در اروپا که عمدتا مربوط به دختران نوجوان و ميزان گلوکز خون زنان بزرگسال بود بررسي شد.
آنها دريافتند ارتباط قابل توجهي در نوع رفتار بي تحرک دختران ۱۱ ساله و امگا-۶ در رژيم غذايي شان وجود دارد.